גסטרונומיה מולקולרית
טבחים מקצועיים וכל המתעניינים בנושא, העושים את צעדיהם הראשונים בעולם הגסטרונומיה המולקולרית, והמנסים לשחזר את המנות יוצאות הדופן ולאמץ טכניקות חדשניות במטבחם, נתקלים במחסום. חוסר היכולת להשיג חלק נכבד מחומרי גלם המיוחדים המאפיינים את הבישול המולקולרי, יוצרים תסכול רב. רבים מהחומרים הללו מוכרים היטב בתעשיית המזון, אולם הם נמכרים אך ורק בכמויות מסחריות, שכלל אינן מתאימות לטבח המקצועי או החובב.
"טקסטורות" נותנת לך את הפתרון. באתר תוכלו להשיג את כל החומרים הנדרשים כדי להפיק את המנות הידועות והמיוחדות, וכן להמשיך ולהמציא מנות חדשניות בעצמכם. כל זאת בכל כמות שתרצו, גם בכמויות קטנות, המתאימות לטבח הישראלי ולכל מי שמתעניין בנושא, ורוצה להתנסות בו. חומרי הגלם הינם באיכות הגבוהה ביותר. החומרים נבדקו בקפדנות, והותאמו במיוחד למנות של המטבח המולקולרי.
נשמח להעניק לכם הדרכה ויעוץ מקצועי, יחס אישי חם לכל מתעניין.
אודות ד"ר סרחיו ברוידו
ד"ר סרחיו ברוידו, נולד במקסיקו, בעל תואר דוקטור בביולוגיה מולקולארית, מהאוניברסיטה העברית בירושלים, מידען, המשלב מזה שנים את שני התחומים המעניינים אותו: מדע ומטבח. בעל ניסיון עשיר כטבח במסעדות מובילות.
מזה שנים מתנסה ד"ר ברוידו במעבדתו, בטכניקות המיוחדות של הבישול המולקולארי. הוא רכש ידע וניסיון מהמומחים המובילים בעולם בתחום זה, אותו הוא מעביר במסגרת ימי עיון, כנסים וסדנאות באקדמיה וכן למומחים המובילים בתעשיית המזון, לשפים ולמתעניינים בנושא במסגרות פרטיות מגוונות.
ד"ר ברוידו ישמח לייעץ גם לכם כיצד ליישם זאת במטבח שלכם ולסייע בלימוד הטכניקות הנדרשות על מנת להכין מנות מהפכניות ומרתקות וליצור ריגושים אצלכם בצלחת!